Algemene voorwaarden


Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten die gesloten worden tussen Stones 4 You en consumenten, ongeacht het gebruikte communicatiemiddel.

Door te bestellen geeft u als consument te kennen dat u op de hoogte bent van en akkoord gaat met de algemene voorwaarden.

Stones 4 You heeft het recht haar algemene voorwaarden te wijzigen.

Voor gevolgen van tekstfouten kan Stones 4 You geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Niets van de website van Stones 4 You mag door derden zonder toesteming van Stones 4 You gebruikt worden.

Stones 4 You

Oegstgeesterweg 10

2231AX Rijnsburg

KvK-nr: 82705453

BTW-nr: NL003719913B18

Het beeldmateriaal en teksten op de website van Stones 4 You zijn auteursrechtelijk beschermd.

Zonder vooraf gevend schriftelijke toestemming van Stones 4 You is het niet toegestaan beeldmateriaal en teksten van de website te kopiëren, verplaatsen en of te bewaren voor welk doel dan ook.

Veiligheid en Privacy

Stones 4 You treft passende technische organisatorische maatregelen ter beveiliging van de elektronische overdracht van persoonlijke informatie en betalingen.

Stones 4 You bewaart geen betalingsgegevens. Al deze gegevens worden rechtstreeks doorgegeven aan Mollie.

U heeft recht op inzage in uw gegevens. Al uw gegevens worden behandeld volgens de richtlijnen van de wet bescherming persoonsgegevens. Dit betekend dat de door u gegeven gegevens uitsluitend worden gebruikt voor het doel waarvoor ze zijn gegeven.

Geschillen

Op overeenkomsten tussen Stones 4 You en u waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Nederlandse rechten van toepassing.

Prijs

De prijzen die op de website getoond worden zijn inclusief BTW. 

Prijzen zijn onder voorbehoud en kunnen zonder enige vermelding gewijzigd worden tot aan het moment van de overeenkomst.

Prijsverhogingen na de totstandkoming van de overeenkomst is alleen toegestaan als gevolg van wettelijke regeling of bepaling.

Bestellingen

Als plaats van de levering geld het adres van de consument dat als laatste aan Stones 4 You bekent is gemaakt, tenzij anders is overeengekomen.

Stones 4 You zal geaccepteerde bestellingen over het algemeen binnen 1 tot 3 werkdagen verzenden.

Bestellingen kunnen pas verwerkt/verzonden worden nadat de betaling ontvangen is.

Betalingen

Kunnen worden gedaan via Ideal en PayPal.

Verzending

Bij standaard verzendingen binnen Nederland word €6,75 aan verzendkosten gerekend. Alle verzendingen worden gedaan door Post NL.

Boven een besteding bedrag van €50,- zijn de verzendkosten gratis.

Er kan een toeslag gelden voor bepaalde artikelen ingeval van uitzonderlijk gewicht of formaat, dit staat bij het artikel vermeld.

Klachten en Vragen

Mocht u niet tevreden zijn met een levering of heeft u vragen met betrekking tot uw bestelling, dan kunt u altijd contact met ons opnemen via info@stones4you.eu.

Retourbeleid

Tijdens de zichttermijn van 14 dagen heeft u de mogelijkheid retour te sturen.

De artikelen kunnen alleen in originele staat retour gestuurd worden, op eigenkosten.

Na ontvangst wordt het artikel gecontroleerd en indien het artikel in originele staat is word het bedrag binnen 14 terug gestort.

Druk voor ons privacy beleid op de link: Privacy beleid